tisdag 26 december 2023

Annandag jul

 


Sista dagen av denna julhelg 2023. Man blir lite dyngvild då det idag är tisdag och jag är ledig resten av veckan. Idag är det lugnet som gäller för att få ordentlig återhämtning efter en hektisk höst. 

Det är betydligt kallare idag med -12 och faktiskt en sol. Väldigt vacker soluppgång men tyvärr tog det mulna vädret över allt mer allt eftersom dagen gick. 
Idag har vi varit inne i huset för att mäta och tänka. Det är varmt och skönt då värmen i plattan är igång. Siri trivs och ligger och rullar sig i spånet på golvet.  

Mannen har skottat snö (har ni hört det förut?) idag har han skottat nära huset för att komma åt all bråte som ligger där. Han har gjort plats för vårt tak som kommer med transport inom kort. Det känns tråkigt att det just nu är ett uppehåll i byggandet och det blir totalt 3 veckor då det inte byggs, elektrikern är dock på plats lite nu och då.

Sonen har varit hit och ätit och nu är snart julmaten slut så idag blev det sista rycket. Nu är det lite rester kvar som får bli pytt i pannan och omelett eller någon makaronilåda. Blir säkert bra!

Helgen är strax över och den har varit lugn och fin precis vad jag behövde. 


Inga kommentarer: