onsdag 13 december 2023

Lucia

 


Jag vaknade i vanlig ordning vid 6.00 och upptäckte till min förvåning att ingen ytterligare blivit sjuk. Härliga tider att endast 2 personer är hemma i mitten av december.

Till Kvantum för att hämta lussebullar och lite annat smått och gott! Sen till lilla enheten för att vara med på treans luciatåg. Det var så fint och de sjöng så vackert. Det är faktiskt ett av de bästa jag upplevt just med årskurs tre. Supeduktiga! Efter det åkte jag till nästa enhet för ett personalmöte. Hem för lunch och hängde då påslakan. Startade en snabbtvätt som hann bli klar under lunchen och jag hann hänga upp den. Mot lilla enheten igen för medarbetarsamtal för mig samt klassrumsbesök i trean. Avslutade mina timmar med att åka på sjukbesök och runt med julklappar till pensionärerna.

Har lagat lax med kall sås och pressad potatis. Nu ska jag strax åka till Hortlax på massage och jag kan lova att det behövs.

Vi har fått vår moodboard idag från Colorama och det är ju spännande att se vad hon valt ut. Jag tycker det ser bra ut men är lite osäker på en tapet. Mannen ska ju även tycka till kring detta.

Inga kommentarer: