söndag 10 december 2023

Nobeldagen


10 december och då är det Nobelfest i Oslo och i Stockholm. I Oslo delas fredspriset ut vid lunchtid men det stora festen är ju såklart i Stockholm med prisutdelning i Konserthuset med efterföljande bankett på Stadshuset. Det vore ju fantastiskt att få delta i den festen, men det är ingen lätt sak att bli inbjuden. Jag är ju inte någon vetenskapsperson så det får helt enkelt stanna vid en önskan.

Jag har bakat lite idag och tyvärr blev det enligt mig inte helt bra. Det blev för mycket kryddor av pepparkaka enligt mig. Men det går säkert med i alla fall.

Middag blev idag tillsammans med sonen, kul att få umgås en kort stund med honom.

4 personer har idag varit förbi och kollat in bygget. Vi upptäckte när mannen skruvade bort en plywood att det ställt in en byggfläkt där i fredags. Tur att vi inte dragit ur sladden då ingen informerat oss om detta. Bra att det börjar att värmas i alla fall.

Vi har hälsat på hos svärmor. Idag visste hon vad sonen jobbade med men hon visste inte vilken dag det var och hon frågade ett antal gånger vad som pågår där ute i världen. Inte lätt att vara gammal och tjorvig.


Inga kommentarer: