tisdag 19 december 2023

Pensionärsrabatt


Idag när jag åkte från mitt kommande kontor vid halv 11 så ringde sonen. Han är ju sjuk och behövde något och Stora Coop var närmast. Oj oj så mycket folk det var där, rabatten för pensionärer och julvecka gjorde ju sitt till. Dessutom fanns det inga scanners så jag handlade på gammeldags sätt med kassa kö. Andas lugnt med lite mindfulness i vardagen var bra träning för att få ner pulsen. 

Har jobbat hemma en stund idag och så ett Teamsmöte med pedagoger. Hann även ringa några inte så roliga samtal men helt nödvändiga.

Dagens middag blev spagetti och köttfärssås. Gott var det! Nu har mannen stekt strömming som han just nu håller på att lägga in. Det är så otroligt gott på hårt bröd! Jag har gravat lax så nu ska den vändas varje dag så är den färdig på fredag. Ingen julstress i vårt hus, vi blir 5 personer och det mesta av maten görs ju på fredag eller lördag. Sillsallad, inlagdsill och nubbesallad. Skinkan ska griljeras. Men det är inte mycket att göra för vår familj innan jul, det mesta är ju färdigt redan när man köper det.


Inga kommentarer: