måndag 29 mars 2021

Stilla veckan


Påsk veckan och jag jobbar endast 3 dagar för att sen vara lite ledigt. Blir så skönt då jag känner mig trött och sliten. Vi har igår fått sommartid och det är kanske sista gången och just den här första veckan så känns det som att man stiger upp mitt i natten. Men då är det värt allting då vi har ljust längre på dagarna. 

Teamsmöten hela dagen idag och så lite annat fix. Mannen har varit duktig och varit på Bredviksberget med ett lass av skräp. Skönt att få i väg det. 

Jag har nyss avslutat den här omgången med Yin Yoga och idag var det ett pass med Restorative Yoga, det betyder att man vilar i positioner i ca 15 minuter. Hela kroppen hålls upp av kuddar, filtar och bolster. Det är alltså otroligt skönt. Man ligger totalt i 1,5 timmar och mår gott, höll på att somna ett antal gånger. Undrar om jag ska göra ett uppehåll en omgång innan jag tar tag i det igen under sommaren.

Även en massage har jag varit på i eftermiddag. Skönt men jag känner mig mörbultad i hela kroppen. Blir bättre i övermorgon och mina axlar och nacke behöver verkligen det här. Ny tid nästa vecka.

Inga kommentarer: