tisdag 2 mars 2021

Jobb jobb


 Idag åkte jag iväg på möten och besök i båda enheterna. Tog även en lunch med sonen och det är ju alltid trevligt att få träffas. Mannen har jobbat hemifrån men han har utgått från lägenheten. Jag har suttit här hemma i två möten under eftermiddagen. Hann även med en promenad innan det blev mörkt. Sen lite matlagning och idag blev det lasagne. Hade tagit upp köttfärs för 2 dagar sedan och vårt kalla kylskåp hade inte tinat klumpen igår så jag sköt på det idag och trots det var den lite frusen.

Bokcirkel ikväll och vi har behandlat en bok och bestämt nästa läsupplevelse. Allt ser så klart på nätet och nu kan vi ha nätmöten utan problem.

Sverige är på väg in i den tredje vågen och även varning finns för en fjärde våg. Det här är inte kul alls. Vården går på knäna nu när alla vi dumma människor inte håller avstånd, tvättar händer och undviker att vistas där det är andra personer. Hur svårt kan det vara?

I Norrbotten just nu:

12947 personer har konstaterats smittade varav 183 nya.35 personer vårdas på sjukhus och 8 på IVA samt 3 utomläns på IVA. 204 personer har avlidit. Vaccinationen går bra 13205 personer har fått minst 1 dos. 

Inga kommentarer: