lördag 27 mars 2021

Lördag

Skönt med ledighet, vaknade 5.00, 6.00 och 7.00. Kl 7.05 så steg jag upp!! Inte så kul när man lika är ledig men det är inget att göra åt. Man hinner ju lite mer saker en sån dag. Började med en promenad för att hämta upp våra tidningar i postlådan. Frukost och så lite fix. 

Redan vid 9.00 kom en köpare till den skoterdress som jag hade annonserat på FB. Den var jättefin men inte använd på ett tag. Bra att få lite pengar för den när den likaså inte används. 

Sen har jag varit till stan, hos syster och hämtat banankartonger, till läggan för att lämna dem. Så till Åhléns och till Järnspisens matbod. Avlutade på Ica, där var det tyvärr en hel del folk. Hem igen för lunch. 


Har skolat ut lite fler blommor. Under em så knäckte vi en lite Cremant tillsammans med löjrom, lök och cremefraich. Vi gjorde samtidigt uppsägningen på lägenheten. Bra att vi bestämt oss. Sen lite mer promenad innan vi bastade. Min kropp gillar verkligen värme.

Dagens middag var Tartar, det var därför jag varit på Järnspisen för de hade gjort den. Sen torsk med misosås och pak soi. Väldigt gott. Nu lite Let´s Dance. Vi har släkt allt för just nu är det Earth Hour. Endast TV´n och levande ljus är i gång! Här blir det verkligen mörkt. När man är i stan märks det knappt att man släcker....


Sommartid i morgon, ställ fram klockan!


Inga kommentarer: