söndag 21 mars 2021

Atle

 

Det är häftigt när fartyg kommer och går genom isen. Många av dessa behöver hjälp av isbrytare för att ta sig fram. Det finns en isbrytare i hamnen men sen igår har vi även haft Atle här. Den är otroligt stor. I morse gick den ut mot Jävre och där har den legat hela dagen. Nu är det en massa lampor som lyser mitt i ingenstans ute på isen. Coolt.

Idag har det blåst något så otroligt mycket. Inte så mysigt men det är bara att bita ihop. Nu under eftermiddagen har det mojnat och då passade jag på att ta en promenad för det behöver kroppen. Mannen har varit till stan för att hälsa på Märta och på vägen hem så köpte han pizza på Cut & slice. Synd att den hinner kallna så mycket innan man har kommit hit ut.


Har ställt fram lite påskpynt men det är det lilla. Det konstigaste av allt är att jag inte hittar 2 kvistar av trollhassel. Hur kan de försvinna överhuvudtaget? Det är ju hyfsat stora grenar men just nu är de putsväck. Blir till att söka vidare för någonstans är de i alla fall, frågan är bara var.

Hittar en liten film från 21/3 2020 och jag ser genast att vi har betydligt mer snö detta år. Som tur är ska det bli upp till 9 grader varmt till veckan från och med på tisdag. Då måste det ju ändå tina ordentligt?

Inga kommentarer: