söndag 14 mars 2021

Lördag


 Otroligt mulen dag men korta snöattacker. Åkte en snabbis till sonen och just då regnade det i stan så dagens väder kan vi gärna lägga åt sidan, det positiva är att det endast är -2 grader. 

Har skolat om plantor och det är alltid skönt när det är gjort, även dahliorna fick komma ner i krukor så de får en chans att påbörja sommarens växtlighet.

Vi körde räkfrossa och det var otroligt goda och salta räkor. Av 3 kg totalt så mumsade vi i oss ca 1 kg och det betyder att vi har 2 omgångar till att äta vid tillfälle. Lyxigt! Dyrt men inte så kostsamt om man delar upp det på 3 omgångar, då ligger priset strax över de man köper på lösvikt på Coop och de vi åt som är färska är ju så otroligt mycket godare!


Mellofinal och detta år har vi ju slötittat varje lördag utan att bry oss så mycket men när det är final ska ju de bästa låtarna tävla. Jag hade en egen favorit innan, en låt som sticker ut och känns nytänkande. Vinnaren blev Tusse och det var precis den jag önskade som vinnare. Kul att skicka en 19 åring till Rotterdam för att representera Sverige. 

Inga kommentarer: