tisdag 30 mars 2021

Fullt upp!


 


Har faktiskt lite mer än vanligt att göra på jobbet just nu. Vet inte om det är så för att jag ska vara lite extra ledig några dagar runt påsken? Har även varit påskhare idag så medarbetarna har fått varsitt påskägg. I alla fall kan jag lova att dagarna går snabbt, morgon och så vips slut på arbetsdagen. Har i alla fall ätit lunch med sonen idag så det var skönt att få ett brejk mitt på dagen.

Svärmor har haft känning i ögat idag så mannen har varit på Hälsocentralen i 1,5 timme med henne. Samma sak hände i höstas och även då hittade de inget fel på henne. Men hon upplever att det "poffar" till i ögat och att synen blir försämrad. Hon har redan dåligt syn så det är ju väldigt tråkigt om den blir ytterligare sämre. Inte lätt att bli gammal.

Om en stund ska vi åka till Solstrand på en kaffe, inte alla dagar man träffar vänner helt spontant. Ska bli trevligt att surra bort en stund.

Vaccination av nästa åldersgrupp startar nu så det är dags för 70-75 åringar så snart är mamma o G vaccinerade. Blir bra det här!


Inga kommentarer: