fredag 12 mars 2021

Snö

 Men nu är jag ganska less på detta väder, de som haft sportlov var verkligen värda bättre väder än vad denna vecka bjudit på. Men som sagt var, vädret rår ingen på så det är ingen idé att slösa energi på detta. 

Jag har idag ätit med mina syskonbarn på Fiore. Vi tog Högrevsburgare och det var så där. Faktiskt den sämsta jag ätit där då brödet var kallt och hårt och det är inte så bra. Men det är alltid mysigt att höra hur killarna har det i livet just nu. Sen skjutsade jag hem den yngre och den äldre ville till Öjebyn. Handlade och så till en gammal barndomsvän som fick 12 glas som jag fått av hennes mamma för väldigt länge sedan. Jag använder inte de längre så då kändes det helt rätt att de återbördas till den familjen. De bor väldigt fint på Guldkusten.


Sonen hit på middag och idag stod älgstek på menyn. Det är så gott, faktiskt en av mina favvorätter. Så mört och fint kött och denna Bogbladsstek var på 1,3 kg så vi hade rejält med kött och det blev många lådor med rester. Lyxmat för några dagar.

Mannen har hämtat färska räkor från Norge idag hos Frisk fisk. Nu blir det frossa imorgon och vi hoppas att de ska vara fantastiskt goda? 

Inga kommentarer: