söndag 1 mars 2020

Vasaloppet

Vi skriver mars månad och det känns fantastiskt att även denna vinter går mot sitt slut. Kan väl säga att jag tycker det blir värre och värre för varje år. Detta år har vi haft en mild vinter och dessutom snöfattig till dags datum. Ifjol kom det dock 113 cm i mars!!
Lite kul när man googlar mars så kommer det upp snödroppar, plöjda åkrar och blommande träd. Så ser det inte ut hos oss kan jag lova. Vi har ett otroligt avlångt land.
Vasaloppet går av stapeln i vanlig ordning första söndagen i mars. Där har de haft det tufft för att hinna få snö på hela banan men nu har det snöat ca 20 cm sen igår. Vilket lopp de gör som åker det och i år är det tungåkt.

Har varit förbi morfar. Han har fått en vattenflaska med ett rör som han ska blås i. Han har lite hosta och personalen tycker det är bra att han tränar sina lungor.

Bästa Lena fyller 40 år idag och dit skulle mamma o G för att fira henne men det gick inte alls då mamma har halsont och kanske en förkylning på gång. Födelsedagsbarnet får sin present av oss lite senare då vi skulle skicka den med bilen som skulle till Pengsjö idag. Ibland spricker planen trots att man planerat så bra.

Här har det också snöat sen igår så mannen är i stugan och skottar.

Inga kommentarer: