onsdag 25 mars 2020

Bilen är hel igen!

Mercan är hämtad från Bil Dahl där den varit på plåtverkstan och även på service. Skönt att ha det gjort. Nu ska den säljas och jag ska ha en 4-hjulsdriven bil, gärna med en verkstad i Piteå. Är ganska bökigt att åka till annan stad.

Syster hörde av sig igår och berättade att hennes svärfar hastigt avlidit. Sven var en otroligt fin och snäll person de gånger jag träffat honom. En riktig mysgubbe. Tråkigt för alla i familjen.

157 personer har hittills vårdats på intensiven i olika delar av Sverige. Kurvan har inte tagit fart ännu och det är skönt. Vårt lilla sjukhus är center för Coronapatienter här uppe. Det sägs att 3000-5000 är smittade i Norrbotten men alla drabbas inte av detta elände. 1 person har dött idag, en person som är född på 30-talet. 5 personer vårdas på intensiven i Norrbotten. Har det spridit sig till äldreboenden, ett boende är konstaterat där boende bär på Covid-19.
Skolorna pågår som vanligt och jag är förskonad då endast 1 av personalen är sjuk.


Pluggar vin och det blir skönt när det imorgon är över, jag kommer tyvärr inte att klara det men ska göra det i alla fall.



Inga kommentarer: