fredag 13 mars 2020

Fredags helg!

Idag har jag varit på Framnäs på en utbildning i HÖK avtalet som kom för ett par år sedan. Bra dag men det är oroligt i kroppen att sitta still en hel dag. Hämtade en medarbetare på Nötön och den vägen var inte ens lite bra. Fy vilka spår det var och då blir det svårt att ta sig upp när man får möte, riktigt obehagligt.

Statsministern har uttalat sig idag om Corona och de menar att det är största och svåraste krisen i modern tid i vårt land. Nu är det ingen lek längre. Hoppas nu att folk som kan köper saker via nätet ex medicin så slipper man besöka apotek. Maten kommer i vårt hus från och med nu att köpas på nätet med ev hemkörning. Eller så hämtar vi på Ica på baksidan där vi inte möter så mycket folk. Hoppas hoppas fler tänker på samma sak så att vi inte får så spridd smitta i samhället. Många ligger ju också i riskzonen för dessa personer är detta ännu viktigare att vi friska inte smittar.

Högskoleprovet med 70.000 personer 4/4 är inställd, det har vi fått veta idag. Riksbanken lånar ut en halv statsfinans till företag som blir väldigt drabbade nu av viruset. Bra initiativ. Börsen steg något idag, +1,5% men har backat ca 30% på någon vecka.

Sonen kommer hit på middag om en stund och idag blir det hängmörad ryggbiff, hasselbackspotatis, ärtor och morötter samt gräddsås med mögelost samt bea för de som så önskar. Blir gott!

Inga kommentarer: