fredag 27 mars 2020

Fredag och flytt

Nu har vi efter en jobbig vecka mentalt tagit det viktigaste av vårt pick och pack och flyttat till stugan för 2020. Så är sommarsäsongen officiellt invigt. Havet har gått upp rejält tack vare den blåst som varit. Konstigt känns det eftersom det för en vecka sedan var ett hav som såg ut som en stor isbana. Även i onsdags när vi var här så låg havet lugnt och stilla med is på.

Nu är vi här i alla fall och vi har fortfarande en hel del att bära med hit ut.

Sonen har varit hit på middag och vi har ätit plankstek och så har vi sett Bäst i test. Helt galet!

Handlade mat på Kvantum i dag och jag har sett många 70+ och jag har en stor fundering hur de tänker, har folk inget vett! Vi som är yngre än så kan smitta och dessutom kan de som är äldre också bära på smittan. Håll er för all del hemma och kontakta nära och kära som kan handla åt er. Många var även på systemet idag och det är ju konstigt då det är betydligt färre personer en annan dag än just fredagar.

Har idag levererat några tusen overhead blad som de behöver i vården för att tillverka visir av, tur att skolorna sparar på allting! Bra att kunna hjälpa till, det känns otroligt viktigt och skönt att kunna göra det!

Inga kommentarer: