måndag 23 mars 2020

Ny vecka

Idag har skolverket ställt in alla nationella prov för elever i åk 3,6 och 9. Vi har redan kört igång men nu ska det avbrytas. Kulmen som de trodde skulle nås under helgen har uteblivit. Men det insjuknar allt fler människor och flest drabbade är i Stockholm. 2016 st drabbade i hela landet just nu.
Vi jobbar på som vanligt och det jag känner oro över är att många blir varslade och att företag går på knäna. Sonen som har jobbat en hel de på timtid har inte haft en enda arbetstimme på 2 veckor. Inte kul alls.
Några driftiga tjejer som driver Pensionatet i Piteå har startat #localhero #localheropitea Det är en spridning i samhället där vi uppmanas att stödja våra lokala företag så att de inte går under. Detta har fått stort genomslag och spridits till många städer runt omkring i landet. De fick till och med vara på TV 4 igår morse! Bra jobbat Lisa och My.
Skolledare i vår kommun träffas inte just nu och det känns bra, vi kör Skypemöte varje dag kl 9.00 och det funkar otroligt bra, smart som bara den!

Inga kommentarer: