söndag 7 april 2013

Hemma igen!

Strax slut på lovet och det har varit så skönt att vara ledig, känns verkligen som att jag har hunnit med att vara ledig men även hunnit med att göra en hel del av praktiska saker. Vi åkte hem från stugan i förmiddags eftersom mannen jobbar kväll. Har hunnit med en sväng till morfar, Bra att träffa alla på en gång...! Fick roligt besök i stugan i morse då två glada vänner som var ute och motionerade sin dotters hund kom förbi. Vi satt och åt frukost när det pep till i mobilen och vi fick veta att de var och promenerade på stranden! Jag och mannen tog sedan en skotertur till guldkusten där vi kollade in alla husen från vattensidan. Det finns en hel del riktigt fina villor där! Satt och såg en repris på Skavlan och jag kollade in reportaget från Alex och Amanda Sculman i fredags. De berättade om vad de drar in pengar på och allt handlar ju om att synas i TV, blogg, twitter och andra sociala medier. Vad de lägger ut och inte lägger ut i deras liv. Undrar just hur man drar gränsen om vad man tycker är ok. Vissa delar ju allt på sina sidor och andra som jag själv delar knappt något. Det kan ju också bero på att det inte händer så väldigt mycket i en vanlig människas liv! Vad är normalt att dela och vad är inte normalt, vad tycker ni som läser?

1 kommentar:

Mestmamma sa...

Brukar säga att min blogg är min blogg och det är roligt att folk vill läsa den/följa mig.

För min del känns det bra att få skriva av sig men visst finns det massor av saker som jag aldrig skulle skriva om eftersom jag inte vill såra människor men egentligen skulle jag vilja skriva av mig om det ... lite kluven :-)
Har skrivit så att folk blivit ledsna (på mina vägnar) och det är ju tråkigt men samtidigt har jag berört och det känns bra.

Man kanske skulle göra en helt ny blogg och där skriva helt anonymt, inga bilder eller så ... tanken har slagit mig.

Hur som helst så har jag några bloggar jag följer, helt vanliga människor och deras vardag och jag följer med glädje din vardag med delarna som följer med :-)

Sköt om dig!
/Lisa