fredag 2 februari 2024

Fredag




På jobbet innan 7.30 för ett möte som inte blev av. Men så kan det vara ibland. Sen föreläsning av doktorand innan jag åkte till en av enheterna. Har senare under dagen lunchat med gamla kollegor på Furuborg. De hade dessutom köpt en present till mig, 2 ljusstakar av Ernst. Så gulliga de är!

Vidare mot nästa enhet innan jag avslutade med att handla lite på Kvantum. Även Åhléns fick ett snabbt besök. 

Väl hemma så har det varit tjorv idag. Vi har ett avlopp som frusit i backen ca 4meter från garaget. Det är säkert för att vi har hela vår gård uppskottad i vinter på grund av alla bilar som står på gården. Även en ventil i pannan var trasig sen är det vatten på garagegolvet och det har tryckt upp från avloppet. Avloppsvatten har även tryckt upp i gäststugan, inte så trevligt. Vi hade hoppats på att en spolbil skulle komma idag men han kunde inte det. Starten på måndag blir att den kommer då i stället. 


Vår gode vän har varit hit idag med golvet och pärlsponten som ligger i högar utomhus. Bra att det är på plats. Idag har de gjort klart taket på ena sidan, det går framåt men i sakta mak. Även målaren är här och spacklar. 

Taco står på dagens meny! Det blir gott att äta det då det var en stund sedan sist. Sonen kommer på middag och så blir det lite Bäst i test. 

Inga kommentarer: