fredag 9 februari 2024

Fly Ryanair


 Idag är första gången jag flyger med Ryanair men de har en bra tid för avgång kl 9.50. Billigt grundpris men sen kostar allting extra. Vi valde att ta med en resväska som är lite större så vi packar ihop våra saker då det spar några hundralappar. Vi blev 45 minuter försenade från Luleå med de körde in lite tid i luften. 

Kul med en resa till huvudstaden. Lunch direkt när vi kommit fram i Hötorgshallen. Vi bor ju väldigt nära där så det passade fint. Jag vandrade i väg mot Svenskt tenn men tyvärr fanns inte det jag skulle ha. Lite kallt med -6 grader och blåsigt så det var verkligen vinter även i Stockholm. 

Middag på Köttmästaren och på kvittot stod det Grill så frågan är ju om det är samma ägare? Helt ok mat. På vårt hotell har vi fått till oss 2 ord som vi kommer att ta med oss ett tag framöver. "Många bäckar små" kommenterade en servitör då han ansåg att jag gav för lite dricks. Sen i samma bar så kommenterade en annan om "Back in the days" när vi frågade om drinkarna. Hi hi så kul!! Helt tokigt egentligen. 

Inga kommentarer: