måndag 26 februari 2024

3 år idag

För 3 år sedan flyttade vi till Klubben. Mitt i covid pandemin valde vi att lämna lägenheten och prova på att bo här ute. För mig kändes det otryggt att dela trapphus och tvättstuga med andra. Oj vad lite vi visste då och då hade det trots allt gått 1 år från det att pandemin kom till Sverige. 

Idag har en av våra stora kompositörer somnat in i en ålder av 90 år. Georg Riedel var en fantastisk låtskrivare och en av de bästa skivor som gjorts var han medskapare till. Tänk även alla låtar han gjort till Astrid Lindgrens figurer. Jag fick förmånen för ett antal år sedan att vara på en konsert med Georg där han spelade för skolelever. 

Inga hantverkare idag!! Jag blir galen, nu tror säkert våra snickare att de fick gott om tid till att göra klart då sulan är blöt. Men jag tycker att de ska göra allt utom golv, kakel och kök klara redan nu så att det går snabbt i slutet av bygget, men nu är det inte jag som bestämmer. Målarna väntar på listning av tak så allting hänger ihop trots allt! Otroligt irriterande och dessutom så "duckar" de och det gillar jag inte alls!


Inga kommentarer: