söndag 4 februari 2024

15 år


I dag är det 15 år sedan min fina mormor Kerstin Lovisa somnade in. Det var dagen innan hennes 86 års dag. Tyvärr hade hon blivit dement så just då fanns det inget annat än en lättnad för hennes skull. Däremot finns det ju alltid en sorg och saknad under lång tid. Mormor var en otroligt snäll och omtänksam person. Hon brydde sig väldigt mycket om oss alla! Vilken tur jag haft som hade henne med mig i mitt liv under så lång tid. 

Söndag och jag har varit på massage även idag, oj så min kropp behöver det och just nu är det nacken som behöver det mest då jag har så otroligt mycket huvudvärk. 

Junta här hos mig och det är ju alltid så kul att träffas och idag blev det taco då jag har lite tid att lägga på mat just nu men det viktigaste är ju inte maten utan umgänget. Vi blev i alla fall 4 av 5 personer som kom hit. 

Idag är det precis 20 år sedan facebook startades. Om jag förstått rätt så var det endast möjligt att lägga in text precis i början? Antar att det är så för de flesta inklusive mig att jag sällan skriver något men läser varje dag. Tyvärr så har det blivit så mycket riktad reklam och det är trist!

Inga kommentarer: