söndag 26 juni 2022

Värme!!!


 I morse var det 25 grader när jag vaknade, helt otroligt så skönt!

Bjöd hit mamma o G på lunch och mitt i det så fick vi besök av cykelåkande vänner. Efter lunchen så mulnade det på och vi hörde åskan på avstånd. Mannen åkte iväg till apoteket och så vidare till Trädgården för att lämna medicin till Märta. 


Kort stund efter mannen var hemma igen så kom så mopedburna gäster. Då kom nämligen A & E hit på ett besök. Vi satt ute och det var så varmt trots att vi inte hade någon sol alls. Det kom någon enstaka regnskur precis innan de åkte men så var även det över på ett kick. Har tvättat många maskiner idag och det har varit perfekt torkväder.

Nu under kvällen cyklade vi till Havsbadet för att kolla. Inte så fullt ännu men vi såg många norrmän. Kul att de är tillbaka. Däremot är det verkligen utan charm på badet nu. Jäkligt fult och du frågar mig. Saknar lite lull lull utomhus. De fick ju rejält betalt av migrationsverket så något måste de ju även kunna kosta på utomhus. Inte bara bygga altaner och vallar!

Nu under kvällen har vi plockat ut allting ur växthuset. Spolat och skurat, skrämt en groda som var där och tagit bort mycket mossa. Nu är möbler och växter tillbaka men allting annat ska jag skura ur innan det ska tillbaka in igen. Skönt att det är gjort. 

Inga kommentarer: