onsdag 29 juni 2022

Högsommarvärme


Hade ställt klockan på 6.00 så då blev det frukost och så iväg mot Hortlax. Jag hade nämligen tid på Hälsocentralen hos fysioterapeuten redan 7.20. Det var en sista koll med min arm så nu är ärendet avslutat där om det inte tillstöter något längre fram. Åkte förbi kyrkogården och vattnade då jag redan var i Hortlax. Sen till ICA i Bergsviken där köpte jag 4 säckar jord.

I stan fick jag fördriva lite tid för jag skulle till tandläkaren kl 8.50 för att ta bort tandsten. Borstade tänderna på parkeringen till COOP!! Kändes som att jag campade.... Köpte några blomfat till 50% på COOP innan jag satte mig på en bänk på Byxtorget och inväntade min tid. Det tog ca 25 minuter hos tandläkaren så jag kollade in lite blommor på Buketten som hade stängt men så kom jag på att Leffe lök har öppet från 9.00. Där köpte jag blommor till en som mest troligt slutar hos oss. Åkte för att prata med fritte trots att jag har semester, sen till nästa skola för att plocka bort tillbehör till våra Smart Board inför Piteå Summergames, det börjar komma boende redan idag och några få matcher spelas redan nu.

Har börjat att plocka tillbaka saker till växthuset, rensar ut, diskar och torkar allting så att det ska se fint ut där inne. Det finns en hel del skräp som inte behöver kommat tillbaka. Sonen har varit hit på middag idag och det är så fantastiskt skönt att kunna sitta ute och äta utan att frysa. Nu är klockan 21.00 och det är fortfarande 22 grader. 

Mannen har varit till grannen och hjälpt till att lägga ett sten steg till en trapp på plats. Nu har han även klippt gräset. Vår nysådda gräsmatta får mycket vatten och nu kommer de första späda gröna stråna. Så härligt, nu har vi strax en hel gräsmatta igen. 

Inga kommentarer: