måndag 27 juni 2022

Checka ut!


Solen strålar och det är helt underbart med temperaturer mot 25 grader. Här har det blåst en del idag så det har fläktat från havet.

Jag har idag jobbat en del av dagen. Båda enheterna är nu ihopslagna under 2 veckor för att spara på personal och det är få barn på plats. Är det dessutom fint väder så minskar antalet genast med 50% men tyvärr är det dåligt framförhållning hos vissa så det är många anmäla.

Har varit hos tandläkaren idag och det är alltid bra. Inga hål denna gång heller men jag har tandsten. Det är bokat en ny tid på onsdag så då får jag det borttaget. Skönt när det är gjort. 

Checkade ut idag för semester fram till 25/7 när jag har en veckans jour i hela kommunen. Läser en del mail då det fortfarande är verksamhet igång. Lunch med mina gamla studiekompisar och det är alltid kul att träffas och surra en stund.

Nu under kvällen har vi fått veta att svärmor har utsatts för covidsmitta av någon ur personalen som har smittats. Hon är nu i covidkarantän. 

Vi har varit på utflykt i kväll till Gotis i Lillpite. Sen åkte vi mot Yttersta och vidare uppåt via vindkraftsparken. Vi hamnade tillslut i Långträsk och så väg 373 hemåt igen. Vi stannade till i Kalaträsket där jag fick ett glas kallt rosé i solen och mannen drack lite kaffe. Sen hem igen vis Böle för att slippa grusvägen. 

Inga kommentarer: