lördag 25 juni 2022

Midsommardagen


Idag flaggar vi vidare för det är midsommardagen. Tyvärr så var det dimma i natt när vi kom hem vid 1.00 och den lättade inte förrän vid 14.00 idag så vi tappade halva dagen. Sol har det i alla fall varit inne i stan. Mamma o G kom hit precis när vi skulle åka i väg till Märta. Det är ju lite meckigt då man måste boka tid för att göra ett besök så man kan inte bara ändra det. Vi var helt enkelt tvungna att åka i väg trots att vi hade besök. 

Vi har varit till Trädgården för att hälsa på svärmor. Hon ligger mest hela tiden och så gör hon ju även när hon är hemma men nu har hon ont i ryggen efter fallet.

Har haft hit sonen på grillmiddag och det är ju alltid trevligt. Han åkte hemåt igen efter ganska kort tid. Nu har vi kollat lite på TV och trots den varma dagen så upplever jag att det endast är solen som värmer. Känns ganska kallt i övrigt. 

Jag kan berätta att igår hände det...... jag kunde knäppa min bh. Sista gången jag gjorde det var 30/9 men nu jäklar har Lena fått loss min arm och lösgjort muskeln så att jag kunde knäppa bh bakom ryggen. Äntligen säger jag. 

Inga kommentarer: