lördag 27 februari 2021

Lördag


Vaknade vid 8.30 till en strålande vacker morgon med gnistrande snö och blank sol. Men efter frukost så mulnade det igen och så har det fortsatt tills en kort kort stund under eftermiddagen då cisternerna på Haraholmen såg ut som guld och dessutom kom regnbågen fram. Tror aldrig att jag sett en regnbåge på vintern? Fantastiskt fint var det i alla fall. Svägerskan fyller 66 år idag och mannen har uppvaktat med ett samtal och då var de ute på Drottningholm på promenad, tänk vad tiden går....

Åkte till stan en snabbis för att besöka Beijer men den säljare som jag tänkte prata med var ledig denna helg, får göra ett nytt besök nästa vecka. Sen ut igen för att bara vara. Vi har deltagit i Munskänkarnas årsmöte där mannen är revisor så han måste varar med så då gjorde jag samma sak. Sen gick jag en promenad i spöregn, fy fn så tråkigt väder. Bastun eldades upp och det är otroligt skönt för kroppen att få lite värme på sig. 

Sen middag med lax och det var gott. Nu lite mello men vi bryr oss inte nämnvärt men det är liksom inget annat att titta på tyvärr. 

Vi har en mångata som heter duga ikväll, tyvärr lite molnigt där emellanåt.  

Inga kommentarer: