fredag 26 februari 2021

Helgen är nu

 En vacker solig morgon med +5 grader men tyvärr har det mulnat på allt eftersom dagen har gått. Men det är varmt i alla fall. Efter dagens jobb så åkte jag till stugan för att slutföra dagens sista möte via Teams. Skön känsla sen när det äntligen går att checka ut och känna sig ledig. Vacker utsikt här med folk som åker skidor långt ut på isen. En rosa/lila himmel som visade sig vid solnedgång och det är helt fantastiskt. Just nu så lyser fullmånen så fint med en mångata på isen, isbrytaren åker omkring och glittrar när den åker fram och tillbaka då alla fartyg ska lämna hamnen om en stund.


Sonen har varit här och dagens middag blev vietnamesiska vårrullar, så otroligt gott! Hade gjort räkor kyckling och lövbiff så det fanns många olika grunder att välja på. Sen är det ju egentligen tillbehören som gör det hela gott och just denna gång så var det en jordnötssås som blev väldigt god.


Bäst i test har börjat idag och jag hoppas det blir roligare än idag för det blev lite tramsigt, eller så är jag helt enkelt inte i form för att se ett sånt program? Jag tycker i vanliga fall att det är ett roligt program men inte idag.

Inga kommentarer: