fredag 19 februari 2021

Final!

 

Mina favoriter i årets upplaga i På spåret blev också vinnare. Så duktiga Claes & Magdalena har varit. Dessutom premiär för detta kloka och roliga par. Så värda att vinna, stort grattis! Synd att årets säsong är slut men det kommer igen i november igen. Nästa fredag är det BIT, Bäst i test. Roligt, galet och helt tokigt men man får skratta och det är så viktigt. 

Fredag och helg igen, bra vecka och 2 kvar tills det är sportlov för skolan. Jag ska passa på att vara lite extra ledig och det blir så skönt. 

Covid-19 sprids i vår stad, inte bra och den brittiska mutationen sprids hos oss tack vare det utbrott som skett på Northvolt i Skellefteå. Nu har SCA sågen en klustersmitta och skolan med äldre elever har en klass med hemundervisning under måndag-onsdag till veckan. Ingen bra utveckling just nu i vår lilla stad. Svärmor har i alla fall fått sin andra spruta idag så om någon vecka till är hon immun. Så skönt att höra. Nu startar strax fas 3 och då får mamma o G sina sprutor och det känns så bra.

Inga kommentarer: