tisdag 21 juli 2020

Stadstur

Vaknade av att min telefon ringde och det var hälsocentralen som återkopplade på de prov som togs i förra veckan. Allt ser bra ut! Hb 125, som vanligt alltså, ingen diabetes och inga problem med sköld-körteln. Skönt men då återstår frågan varför jag är så trött?

Vi åkte till stan vid lunch och då hämtade vi upp sonen, lämnade in vårt svar till Kulturjakten. Vi åt även på Panelen, schnitzel för 2 st och lövbit för mig. Helt ok men otroligt mycket matos, fy fy! Dessutom så tränger det in i vår lägga, väldigt ofräscht!

Sen åkte sonen hem och vi for till Nordiska bil där vi testade en Volvo V90. Mycket skönare än den XC40 som vi provade förra veckan. Efter vi fått ett pris så åkte vi till mamma o G. Där testade vi XC60 och trots allt så är det en hög SUV som vi vill ha. Skönt, nu vet vi det i alla fall! Vi letar vidare bland bilar i Sverige. Får se om vi sålt Mercan, vi har fått ett bud men fråga är ju om någon orkar köra upp hit för att köpa den?

I morse fick vi ett tråkigt men tyvärr inte oväntat besked att en bekant avlidit. Det är Ulf Andersson som är golfpro i Piteå. En person som satt avtryck hos många, ett stort kontaktnät, många busiga upptåg och alltid ett leende på läpparna. När sjukdom sätter stopp för ett liv så är det så orättvist. Nu har himlen blivit berikad och roligare när Uffe har fått komma dit.

Inga kommentarer: