onsdag 8 juli 2020

Plattvatten och sol

Idag har det varit fint väder här ute. I stan har det kommit störtskurar berättar de som varit där. Här har det kommit en kort skur vid 17.00. Härligt att vi slapp regnet.

Har varit till morfar på Hortlaxgården och vi fick sitta under tak då det regnat även där. Dock kom inget regn medan jag var där. Morfar var pigg trots att han säger att han har dåligt minne. Han känner sig inte sjuk på något sätt utan det är bara ett problem och det är att han är gammal..... tyvärr kan man inte göra något åt det. Vi pratade om Piteås historia och om utskänkningsställen som fanns tidigare i stan. Vi har nämligen varit på stadsvandring med Åke Berggren och morfar berättade då att han varit till fiskestugan och lyssnat på honom tidigare. Tänk att han kan minnas sådant. Så kul att få ta del utav. Hade köpt en schweizernöt och den åt han med god aptit.

Promenad runt och bort till Havsbadet och jag hann bli rejält varm innan jag var hemma då solen stekte på bra lite längre bort från havet. Här hemma blåste det lite då men det blev varmt av att röra sig.

Inga kommentarer: