tisdag 14 juli 2020

Kronprinsessans födelsedag

Flaggan i topp denna flaggdag i juli. Denna gång är det Kronprinsessan Victoria som står i centrum men vi ska flagg mer under denna vecka! En fin dag då det blev 19 grader under eftermiddagen men mörka moln i inlandet men de kom aldrig hit. Har tvättat och torkat sängkläder ute och det har funkat bra.


Mannen har varit och besiktigat vårt stora släp och det gick jättebra! Dessutom har han köpt plank till bänkar som ska göras. Sen har jag varit till hälsocentralen för provtagning men det gick blixtsnabbt.

Sen har vi varit på biltour även idag och då blev det Nordiska bil som fick besök. Vi körde en XC40 och den har jag avfärdat. Den ska vi inte ha, kanske en V90 men det var så många som väntade på sin tur så vi åkte därifrån till Norrlands bil. Tänk att många bilhandlare har nästan samma namn, hur tänkte de där? I alla fall fick vi hjälp med våra frågor ang Q5 som vi körde igår. Nu är Mercan städad och fin vi ska lägga ut den på Blocket för att se om det finns något intresse ute i landet för den?

Grillmiddag med burgare och mannen har jobbat vidare med det trasiga släpet för att få det funktionsdugligt. Vore ju bra att sälja iväg det då vi inte behöver 3 släpvagnar.

Inga kommentarer: