torsdag 9 juli 2020

Mat och städdag

Har sovit länge och det är behövligt. Mannen jobbar sin näst sista dag om allt går som det ska på banken. Städfirman kom till Paradoret och det var behövligt men om 2 veckor har de semester så nu är det 1 månad innan de dyker upp nästa gång. Har plockat blommor och gett en bukett så att det blev fint på köksbordet hos svärmor.
Muller i mörkret | SVT NyheterHär fick jag städa själv då ingen firma kommer men det är ju snabbstädat då det bara är 60 kvm. Har varit till bibblan och hämtat 4 böcker som sonen skulle ha. Vi passade på att fika på vår balkong i stan. Mycket folk då vädret var fint och strålande.

Hem för lite matlagning och så en promenad till och från Gläntan. Då var det verkligen dramatiskt väder men många mörka moln på avstånd. Väl hemma har jag fortsatt att laga mat då jag gjort matlådor för kommande dagar. Skönt att ha det gjort.

Corona uppdatering, nu öppnar Danmark gränsen till Skåne för vissa medborgare som bor i Skåne och Blekinge För övriga Svenskar är det fortfarande stängt! Fallen av covid-19 går ner nu ser Folkhälsoinstitutet positivt på situationen. Gotland och Öland är dock fullt med turister. Statistiken är positiv men vi har betydande smittspridning än hos folket. Ytterligare 1 person som avlidit i Norrbotten. I landet som helhet har det blivit 18 nya döda, 5500 personer har avlidit i Sverige. När nedstängda länder öppnar upp nu så ökar smittspridningen på många ställen.


Inga kommentarer: