måndag 13 juli 2020

Oj vad det regnar

Natten mot idag så har regnet öst ner av och till. Nu har vi fått mycket regn under sista veckan. Vi sover länge och vaknar oftast efter 9.00 och det behöver två trötta gamlingar tydligen!
Jag åkte till stan för ett ärende och så till sonen, han fick prova upp ett par shorts där fakturan förfaller idag. Shortsen passade och jag har betalt det hela.

Sen vidare till bästa A som fyller år idag. Hon fick en bukett från trädgården. Hemma hos henne var en man som gjorde en gärsgård. Blir så otroligt mysigt med en gärsgård vid huset.

Mannen och svärmor har varit på lasarettet för en efterkontroll av ögat efter den laseroperation som hon genomgick för en månad sedan. Tyvärr har det inte hjälpt utan trycket är fortfarande högt. Det är inte bra att gå länge med högt tryck för att synen mår inte bra utav detta. Fortsättning följer.

Jag och mannen har varit till Luleå för att kolla in bilar. Ska byta bort Mercan men vet inte riktigt till vad. Bensin eller Diesel? Volvo, Audi eller Volkswagen? Tänker att bilen ska gå att serva i Piteå för det är meckigt att åka till Luleå eller Skellefteå för att göra service.
Idag provade vi en Audi Q5 2018 och den var skön och pigg att köra men den är stor. Ska vi verkligen ha en så stor bil?

Inga kommentarer: