fredag 24 juli 2020

Skellefteå

Vi åkte till grannstaden för att kolla in bilar. Framför allt för att kolla BMW X3 men där fanns inget intresse av oss överhuvudtaget! Granne ligger ju Toyota och där fanns en säljare som var trevlig. Vi provade en elhybrid av Lexus som kändes bra!
Sen åkte vi vidare mot försäljning av VW, Audi, Seat samt Skoda. En otroligt ambitiös och trevlig säljare som verkligen försökte lösa vårt problem. Vi kollade på en sprillans ny Touareg med ett bra pris men den var ....VIT! Snygg men vit!
Vi ska inte ha en vit bil men vi kollade på den i alla fall. Sen hittade vi en Q3 som vi körde och avfärdade, inte vår typ av bil. Skönt att veta det i alla fall.
Mat på X-grillen och det tog en väldans tid.....
Tillbaka till bilhandlaren och denna gång stod Volvo och Forslunds på agendan. Vad tryggt det låter med Forslunds!! Vi träffade en kille som var hjälpsam. Vi ska bli kontaktade av honom inom 1-2 veckor ang en XC60.
Ett problem bara. Vår MB är inte såld, eller kanske i alla fall. Det är en kille i Stockholm som gärna vill köpa den och han säger att han flyger upp på måndag för att köpa den. Fortsättning följer.

I övrigt så har vi varit på systemet i Skellefteå samt på ICA Maxi. Det är mycket folk en löningsfredag i en större stad!!! Inget Covid-19 tänk här inte, känns otäckt tycker jag.

Inga kommentarer: