söndag 5 juli 2020

Söndag

Vi sov länge i morse och det blev sovmorgon fram till 9.15, det hör inte till vanligheten. Men det var skönt och välbehövligt i alla fall.

Växlande molnighet och kallt som bara den, 9 grader och blåst från väst som under eftermiddagen blev än mer blåst men då från havet. Dessutom så kom solen fram och det var bra för det blev något varmare i alla fall.

Mannen har kapat och lagt plattorna klart, han sopar ner sand nu. Han har även påbörjat att lägga ner de gamla plattorna vid boden. Det blir bra när det är klart!

Sonen har varit hit på middag och då blev det ......grillat. Vi grillar så ofta under sommaren och det är gott och mysigt.

Ikväll har vi sett i kapp de 2 avsnitt från Bäckström som vi inte sett tidigare. Nu är det klart i alla fall och nu vet vi vad som hände. Gillar Kjell Bergkvist som polisen Bäckström.

Fullmåne i natt och det är mysigt då det är en ljus himmel här i Norrbotten under somrarna. Vi får väl se hur mycket det påverkar mig denna gång. Brukar ju känna av det men inte alltid som jag vet att det är måne just då men när jag kollar i efterhand så visar det sig att månen varit full! Spännande eller hur?

Inga kommentarer: