tisdag 31 december 2019

Gott slut och Gott Nytt År!



Vaknade runt 8 och började genast att fixa inför kvällen. Tilltugg med kammusslor på Finncrisp, jordärtsskocks soppa, oxfilé med potatiskaka och vinsås samt en dessert med hallon och chokladmousse. Blir bra! God dryck kommer också att serveras i kväll. 
Vi har levererat lite mat till sonens lägga och så har vi tänt ljus på graven i stan för att senare jaga efter smörgåskrasse men det fanns på Willys.

Har även hunnit med en promenad i ett härligt väder, -3 och sol som strålar i alla de vackraste färger som man kan tänka sig. Kanalen är öppen men lite längre ut så såg jag massor med folk som var på isbanan och promenerade, åkte spark och skridskor. En härlig aktivitet som verkligen används av Piteåborna.
Kl 17.30 så kommer då våra gäster och det blir kul att vi är 6 personer i år. Dukningen är klar så nu är det bara att ta det lugnt fram till dess.


Gott Nytt 2020 hoppas det blir ännu bättre än 2019 som var ett bra år med varken toppar eller dalar tycker jag. En av topparna var ju såklart att jag har pluggat klart! Kan fortfarande inte fatta att det är gjort och att jag är färdig. Hade nog behövt lite längre ledighet för det är så att jag alltid hittills under julledigheten haft saker som måste göras. Måste verkligen bli bättre på att göra ingenting.

Inga kommentarer: