måndag 30 december 2019

Näst sista dagen

Jag kommer ihåg för 20 år sedan när det var dags för Millennieskiftet år 2000. Stort som bara den.
Vi samlade vänner med barn i Beliva huset. De allra flesta sov över i kontoren som fanns. Barnen släpptes lösa och kunde leka kurragömma och annat på stor yta. Vi vuxna hade också några lekar. Vi körde catering på filé, potatisgratäng och beasås, alla åt. Sen kunde vi umgås runt stora konferens bordet och ingen behövde trängas. Vi köpte skumpa i små flaskor, champangeglas med band som bars runt halsen när vi gick upp till Byxtorget för att kolla in den underhållning som var där. Tal, dans, uppträdande och eldslukning. Sen ett fyrverkeri på det. Iskallt var det i alla fall.

 När sonen i dag pratar kring nyårsaftnar som varit så tar han upp denna men även en på Furulund när ett garage inreddes med mjukmatta, discobollar och saccosäckar som gjort för alla barn men vi vuxna upplevde inte att de var där under kvällen. Men den finns med som minne i alla fall, fint tycker jag!
För övrigt har jag varit hos frissan och fått bort en den grå för ett tag framöver. Idag blev det även en klippning och det känns bra då jag hade väldigt nött hår.
Lite matinköp och trots det saknas en del som får fixas imorgon. Det blir så att vi blir 6 st och det blir kul då L & R har tillkommit. De har varit i Stockholm för att fixa med läggan som E har köpt och de kom hem idag. Då behöver de bara komma och vara för våra nyårsaftnar är ju väldigt lugna tillställningar. God mat och dryck blir det i alla fall!

Gott Slut på 2019!


Inga kommentarer: