onsdag 25 december 2019

När juldagsmorgon glimmar....

God fortsättning där ute i cyberrymden. Jag sitter och myser, mannen sover, mörkret finns runt omkring mig, tystnad råder men så plötsligt så dundrar Logex bilen in på torget. Nu ska Espresso House få sina varor. Så är det att bo i en stad, trots att den är liten så är det aldrig riktigt tyst.

Några personer är i kyrkan på julotta och det har under många år varit min tanke som jag nu lagt ner. Skulle önska det men har inte riktigt orken att ställa klockan för att gå dit. Det är viktigt för mig att vakna av mig själv när kroppen tycker att det är nog med sömn.

Vaknade i dag med lite raspig hals och huvudvärk. Håller tummarna att jag inte kommer att bli sjuk? Kurera mig ska jag göra och det med lugn och ro. En liten lunch idag med M, M o L-A ska jag nog orka med i alla fall.

Sen blir det TV, vila och en film. Stjärnorna på slottet tror jag startar idag och det verkar vara ett glatt gäng? Kommer ihåg när Börje Ahlstedt var med för länge sedan, vilket skämt! En vuxen man som var där för att bråka med andra, otrevlig och ifrågasättande istället för att lära känna andra och umgås. Trist då men bra att de skippat gamla reliker som tror sig vara något för mer än andra personer.


Inga kommentarer: