tisdag 30 maj 2023

Tisdag


En vanlig blå tisdag med fullt upp på jobbet. Började dagen med elevråd sen avtackade kommunen 2 blivande pensionärer. De bjöd på smörgåstårta som många åt med god aptit. Sen till stan för lite inköp inför kommande aktiviteter till helgen. Lunch här hemma och då släppte jag ut Siri så hon var ensam här i 3 timmar. Även denna gång så låg hon på altanen när jag kom hem för att ta det sista mötet här hemma via Teams. 

Hemmagjord pizza till middag och då hade mannen handlat mat på vägen hem. Nu håller han på att få igång vår Bosse som klipper så fint. Jag har bakat några kakor inför morgondagens födelsedagsfirande. 

Vi har en katt som jagar harar och det är inge harpaltar utan de som är ca 1 år. Idag kom det även 2 hundar från stranden, först en vettskrämd hare och så 2 hundar efter den stackaren. Många hundägare tror att de har koll på sina hundar men det har de tyvärr inte och då ryker både fågelungar och harpaltar.

Ytterligare en kall dag med drygt 10 grader och nu vill jag få ner lite värme till oss för det är verkligen en otroligt seg vår och försommar som varit detta år.  


Inga kommentarer: