lördag 27 maj 2023

Pingstafton


Nu är det pingst igen! Helgen som försvann som jag tidigare skrivit om. Det är väldigt få bröllop nuförtiden sen pingsten kortades av, dessutom är det ofta kallt denna årstid. De flesta bröllop sker i augusti. 

Jag vaknade 7.20 för jag hade behandling i Hortlax kl 8.30. Så välbehövligt, det är helt stopp i mina armar och det gör en hemsk värk i händerna med fingrar som prinskorvar. Vid 9.40 var jag reda att åka mot Lundmans för att köpa rosor till mormors grav. Mot Maritas trädgård för att köpa en gurka och en tomatplanta. Sen till Vitsand för att lämna en påse i en postlåda. Mot stan och ett snabbt besök hos sonen. Har sen varit på stan för att fixa en födelsedagspresent till mannen. Handlade lite mat på Kvantum innan jag åkte hit ut. Mannen har varit på arbetsdag vid Klubbstugan. Min kropp fixar inte det just nu så detta år hoppade jag det. 

Vid lunch började det att blåsa riktigt mycket, så otroligt tråkigt! Men det är på väg in ett litet regnoväder så det är väl det som var på gång. Tyvärr gjorde detta att det inte gick att vara ute, jag har suttit i glasrummet i Paradoret. Kul att kunna använda det en sista gång. Siri och mannen var också där och vi tog även fika där i det varma rummet. 

Vi har ätit Tagliata idag och det var otroligt gott och fräscht! Tagliata betyder skuret kött som ligger på en bädd av sallad och ugnspotatis till men även 2 goda såser. Nu har vi bastat våra kroppar mjuka av värmen. Nu är det Let´s Dance. Heja Charlotte Kalla men jag tror inte att hon vinner?



Inga kommentarer: