söndag 28 maj 2023

Morsdag och pingstdagen

Vi flaggar för alla mammor och för pingstdagen idag! Vaknade till 8 grader och det hade kommit lite regn under natten. Dock inte så mycket att vårat gödsel hade smält ner.

Under förmiddagen så åkte vi till Mogården med bakelser, rosor och choklad. Märta var i nattlinne men hon tog snabbt på sig kläderna när vi kom. Så fikade vi och var där fram emot när hon skulle äta lunch. Hem och beställde mat hos Miaws som sonen hämtade upp när han kom ut hit. Fick trisslotter och choklad. Sen har vi jobbat på med pallkragar och jag har planterat lite i krukor. Nu är alla de flyttade pallkragarna svarta då mannen jobbat på så bra.

Efter middagen så åkte vi på en tur till Renlyckan för att kolla in hur mycket det är byggt där nu. Vi avslutade turen med ett besök hos mamma. Posten kunde inte på 5 dagar leverera ett paket så presenten gick i stöpet men hon fick ett papper i alla fall om kommande böcker som min mor ska få till veckan.

Siri jagar harar, först stack hon bakom en och nu drog hon igen efter stranden och då var det 2 harar som hon var intresserade av.



Inga kommentarer: