torsdag 11 maj 2023

En torsdag

 


I morse sken solen på oss och det var +11 grader vid 6 tiden. Så himla härligt! När jag åkt från stan under eftermiddagen så var det +23,5 grader inne i stan och här ute med ett kallt hav var det +13 grader. Vilken skillnad men till hösten är det tvärtom då vi har ett varm hav. 

Jag kunde jobba hemifrån fram till lunch och då hann jag även starta en tvättmaskin med sängkläder och hänga de på inglasningen så att det fick torka snabbt i den varma solen. Sen kom Miljö o bygg hit för att kolla lite innan bygglovet. Det kändes bra att jag var hemma just då. Sen Teamsmöte i 2 timmar. Snabb lunch och så åkte jag till större enheten. Sen vidare för 2 möten på andra enheten.

På vägen hemåt åkte jag till kyrkogården i stan och tog bort alla vinterdekorationer. Satte dit en kruka med violer, alltså små penseér. 

Hem igen för att släppa ut Siri för omgång nr 2. Oj vad hon älskar att vara utomhus och idag har hon gått 6 kilometer på vår tomt! Nu är huset städat inför helgen så vi sitter och slappar framför TV´n.

Inga kommentarer: