måndag 1 maj 2023

1:a maj


En halvsolig dag men tyvärr började det att blåsa mer och mer efter lunchen och då blev det riktigt kallt och ruggigt. Mannen har skurat altanerna och jag har rensat lite från en blombänk. Sen har jag även planterat lite. Har även skottat lite snö och krattat lite gammalt gräs. 

Igår och idag har Siri fått vara ute med sin Tractive runt halsen. Det har funkat bra med idag så var hon helt plötsligt utan halsband och med vår tomt på 3400 kvm så var det svårt att veta var vi skulle leta. Men efter lite fix och instruktioner så hittade jag den vid vår bod. Den var riktigt smutsig! Siri är en aktiv katt och hon är på upptäcksfärder hela tiden. Många av dessa är under våra byggnader och runt fåglebordet. Jag kan lova att vi får in en trött katt efter dessa små race som hon gör utomhus. 

Mamma o G har fått en besök under kvällen. Sen åkte vi förbi sonen och så syster innan vi landade här igen. Idag har det gått upp mycket av isen mellan Huvan och Klubbudden. Det var öppet redan för någon dag sedan men nu har det gått upp långt mot oss och det är ju så härligt med öppet vatten. 


Inga kommentarer: