måndag 6 mars 2023

Sportlov


Nu är det vecka 10 och i vanlig ordning så är de sportlov hos oss. En halvsolig dag med -12 grader som blev kall hela dagen. Jag har ju möjlighet att jobba en del hemifrån så jag gör det några dagar men tänker vara ledig torsdag och fredag om allt går som jag vill?

Mannen tog katten i morse och det var ju skönt. Sen har han besiktigat Toyotan som inte gick igenom då det är dåliga bromsbelägg fram. Så var det redan i fjol men då funkade det. Nu måste de på lite service och byte så att det blir grönt ljus att köra den igen. Sen har mannen varit och kollat upp sin axel och han har tydligen fått en smäll på skelettet i axeln så det är att träna via fysioterapeut. Sen har vi ätit lunch tillsammans idag och vi åt en räksoppa som var väldigt god. Hälsade på mamma en sväng innan jag åkte hem för några telefonsamtal. 

Akvarellkurs idag och det är verkligen spännande så dåligt det går för mig. Jag är inte någon som målar fotografiskt utan jag är mer en abstrakt person. Kul är det i alla fall att lära sig tekniker. 

Inga kommentarer: