torsdag 16 mars 2023

Mest hemmadag!


Jobb i 2,5 timmar! Sen konferens i 2 timmar, lunch och så lite mer jobb innan jag åkte till stan för lite ärenden. Sen möte med minoritetsarbetet i 1,5 timme innan jag slutade vid 16.15.

Massage hos Lena och mina armar är väldigt onda just nu, detta för att händer och fötter värker väldigt mycket under nätterna. Nu hoppas jag att dagens behandling har hjälpt mig mycket. Just nu känns det väldigt bra i kroppen!

Dagens middag blev leverbiff och när jag tinat mina "Korvar" så hade jag köpt malen lever. Det blev inte det jag trodde men det löste sig då jag blandade i lök, grädde, salt, peppar, ströbröd och ägg. Tillsammans med potatismos och gräddsås och lingonsylt så blev det otroligt gott! Nöjd över dagens middag och jag kan lova att mannen var väldigt nöjd!

Fint  väder och de säger att det är veckans soligaste dag. Här var det kallt -12 i morse och ca 0 under dagen och på vår altan var det väldigt varmt idag. Det gynnar Siri som älskar att vara på altanen och idag åt hon upp en fluga och en skalbagge som hade vaknat och blev hennes rov.



Inga kommentarer: