söndag 26 mars 2023

SOOOOOL!


Kall natt med -16 i morse men en strålande sol som värmer fint! Trots det blev det endast -6 idag så det är rejält kallt. Vi ställde om till sommartid i natt och kanske var det sista gången nu? Ingen som vet hur detta blir men man vet att många mår dåligt av omställningen. Jag hävdar bestämt att vi skulle må bättre av sommartid hela året här uppe i norra delarna?

Idag har vi fortsatt att plocka och städa i stugan och nu ser man att det har börjat att tömmas. Nästa alla möbler är borta och det är så skönt. Vinterstudion och säsongen för skidor lider mot sitt slut och då kunde mamma och G hälsa på idag, det var längre sedan sist. Det var varmt och skönt så vi kunde sitta ute på inglasningen och fika. 

Svärmor har fått ett besök på Mogården och idag var hon så pratglad och kändes verkligen pigg. Skönt att se. Sen handlade vi lite på ICA innan det blev middag. Nu har jag lagat lite matlådor och mannen har varit på återvinning och även slängt sopor. Det är så skönt när det är gjort. Nu laddar jag inför nästa vecka och som det verkar så blir det en tung vecka med många sjukskrivningar!! 


Inga kommentarer: