torsdag 2 januari 2020

Vardag

Otroligt blåsig natt, plusgrader 6 st och fint väder. Känns som vår i luften. Värmerekord i Norge i en januari med hela 19 plusgrader.

Nu är det vardag även för mig. Telefonen är i gång och jag har betalat en del räkningar idag. Dock är jag fortfarande hemma och jobbar, så även imorgon.
Jag började morgonen på behandling hos Linda och idag kände jag inget i min kropp eller knopp. Jag tror såklart att det händer saker i alla fall. De flesta känner inget när de ligger där.

Idag blev det lunch med mina studiekamrater från lärarlinjen och det var andra eller möjligtvis tredje gånger som vi lunchade just 2/1.
Har varit på några ärenden och då köpte jag 2 T-Shirt och ett par svarta jeans på KappAhl för 250 kr, det kallar jag rea.
Har även varit på Åhléns och då träffade jag en bekant som idag åker till Thailand för att jobba på svenska skolan under 3 månader, vilket äventyr. Hon kommer hem igen 31/3 och slipper verkligen den värsta vintern.

E fyller 40 idag så mamma o G har åkt till Pengsjö. Vi uppvaktar med blommor för det är lite drygt att åka dit. Dessutom så jobbar ju mannen.

Julen är strax bortstädad, det återstår gardiner och granen. Skönt att få det gjort innan jag börjar att jobba på riktigt till veckan.
Älskar att plocka fram julsakerna och gillar även att ta undan de, det blir så ljust och rent hemma då.
Allting har sin tid. Tur det för då får man om 9 månader börja att längta igen för att plocka fram det om 10 månader.

Inga kommentarer: