måndag 27 januari 2020

Ny vecka

Efter en varm och orolig natt så valde jag att åka till jobbet för ett möte. Fixade det och sen till andra skolan för att träffa personalen. Jag kände då att jag inte är pigg. Då valde jag att åka hem igen för att jobba hemifrån. Har kunna jobba en hel del och det utan att träffa så många ur personalen. Dator och telefon är verkligen bra hjälpmedel i mitt jobb.

Sonen har köpt lunch åt mig och han kom hit och åt med mig. Jag fick sushi och han själv åt en varm rätt. Trevlig med lite sällskap. Sen gick han till jobbet och idag arbetar han på det andra företaget i samma lokaler som hans praktikplats mellan 13.00-17.00.

Nu sitter jag och slötittar på något jag spelat in tidigare under julhelgen. Bra att kolla om man kommer att se det någon gång i annat fall kan jag ju ta bort det från hårddisken. Har just nu så mycket inspelat så det är inte mycket plats kvar på den trots dess storlek.
Snöat har det dessutom gjort sen i natt så nu har vi snö och -10 grader. Det är snö som yr omkring så det är inget vackert snöfall denna gång.

Inga kommentarer: