söndag 21 januari 2018

Bondpraktikan

Vi har så mycket snö denna vinter och det kommer mera hela tiden. Nu är ju det här inte så konstigt då vi bor i norra delen av Sverige. Enligt bondepraktikan så var det i fredags som halva snömängden för vintern har kommit. Oj oj om vi har ca 155 cm i nederbördsmängd så får vi ca 3 meter innan vintern är slut! Som tur är stämmer inte alltid bondepraktikan.
Tvättdag i går av sängkläder och det är så mysigt att gå och lägga sig i nytvättade och manglade lakan, I love it!
Dessutom är jag så himla nöjd med den säng som vi köpte för ett år sedan. Det är faktiskt så att jag längtar att gå och sova för så skön är den. Någon enstaka gång har jag känt mig trött i ryggen när jag vaknat men det är så otroligt sällan det händer. Känner mig som ormen Sir Vääs i Robin Hood när han gosar till sig i sin lilla säng. På samma sätt gosar jag till mig i min säng.
Sonen hit på middag i går och så när han ville hem så fick han skjuts eftersom vi åkte till Fårön. Där bokade vi hyrbil och hotell för de första två nätterna i Florida. VI landar i Fl Lauderdale och blir kvar där i två dagar innan vi åker vidare norrut för att avsluta resan på samma ställe. Så vi börjar och slutar i Fl Lauderdale.


Inga kommentarer: