fredag 11 november 2022

Helg igen!

 


Vaknade av att regnet smattrade på rutan och när jag så steg upp så hade all snö försvunnit. Det har varit +7 grader idag och det blev ett fantastiskt väder med sol och lite vind. 

Jag har jobbat hemifrån då jag haft först en utbildning och sen en föreläsning från LTU. Riktigt intressant att se hur de tänker kring framtidens rekrytering av folk till skolan. De beräknar att det ska flytta in 100.000 personer till Norr och Västerbotten på grund av den gröna omställning som sker här uppe just nu. Vi konkurerar om samma personer och om man får 10.000:- mer som ingenjör så undrar jag ju varför man ska utbilda sig i  4år till lärare? Klurig nöt att knäcka för kommuner, staten och landsting.

Tog en kort promenad i det fina vädret och så har jag fäst en slinga i obelisken och det blir så fint. Sen blev det lite städning, en tur till Horlax och så lite matinköp i Bersika när jag lika var i närheten. Däremot gick jag bet på gravljus med lock men det har mannen köpt i stan. Åker till gravarna i morgon för att tända inför farsdag.

Taco blev dagens middag och det uppskattas mest av sonen men det var helt ok idag. Jag har lite halsbränna och kryddorna i den maten är inte alltid den bästa för just det. Lite kortspel har vi också hunnit med. 


Inga kommentarer: